fbpx

Vi brænder for at..

Hjælpe dig med den digitale rejse, læring eller live events.

Det RED Lab Experience kan tilbyde dig er at være din holdkammerat, mens du udvikler dit nye produkt, mødeformat, event, workshop eller digital læringsplatform. Lær mere om vores 3 produkter. 

RED digital
RED live
REDdigital
RED digital

Kan du navigere imellem platforme, udstyr, online facilitering, forberedelse af foredragsholdere, samtidig med at du skal afholde et møde som er spændende? 

Vi brænder for, at du får styr på alle de ny begreber og kan eksekvere på samme niveau som på fysiske møder. Helt simpelt. 

Vi tager dig med på en skræddersyet rejse i den digitale mødeverden, hvor du får mulighed for at komme ud på den anden side med de redskaber, du skal bruge, for at føle du har hjemmebanefordel. Det gør vi gennem rådgivningsforløb som hjælper dig med at stille skarpt på hvad dine kunders behov er og hvad mulighederne er for at omstille og digitalisere din forretningsmodel. 

Det online møde skal også levere værdi for deltageren og for virksomhederne. 

Vi brænder for, at skabe læring, vidensdeling og resultater. Både i vores eget univers, men vi kan også skabe et til dig. Helt simpelt. 

Vores online platform er et læringsmiljø, som giver mulighed for at sikre videnslagring, giver indblik i hvad, der for dine deltagere, kolleger, kunder eller kursusdeltagere er interessant og om de når igennem den process der var planlagt.

REDlearning
REDlive
RED live

En konference skal ikke længere bare afvikles, men er et live event på flere platforme. Du er ikke længere mødeplanlægger, men live event producer.  

Vi brænder for, at hjælpe dig i mål med digitale møder i alle formater – hybrid, multi hub, online. Helt simpelt. 

 Du vælger selv hvilke dele af rejsen, du har brug for hjælp til. Vi er altid klar til at stå ved siden af dig når du trykker på den røde On Air knap til dit næste online event, uden sved på panden. næsten.

Vi tilbyder også at afvikle digitale events og hjælper med at navigere mellem platforme, leverandører og samtidig levere et godt produkt til dine deltagere.  

Pssst REDlab logo

Hvad venter du på?