fbpx

Virksomheden RED Lab Experience vil hjælpe møde- og konferencesteder og deres kunder, med at blive klar til den nye digitale virkelighed. Målet er en professionalisering og digitalisering af det danske mødemarked. De har allerede nu, sikret sig midler fra omstillingspuljen. 

Majbritt Sandberg siger ”Der er hul i markedet i kompetenceudviklingen i vores branche. Både leverandørene og mødeplanlæggerne skal kunne tale samme sprog inden for digitale og online møder. Vi vil rigtig gerne løfte niveauet på de online møder og skabe mere værdi for deltagerne. Lige nu er første skridt, at vi forstår de redskaber, der er på markedet og bliver bedre til at bruge dem.” 

“Vi kommer i 2021 ud med en række produkter i form af e-lærings workshops, som er mere eller mindre skræddersyet til vores kunder. De er dog målrettet dem, der sidder med rigtig mange, men mindre møder, og har fokus på at man bliver bedre og føle sig på hjemmebane i det online møderum.” fortsætter Majbritt Sandberg og afslutter, ”Det er os, man kan ringe til når man mangler en kollega, som kan netop det, man endnu ikke selv mestre”.  

Første investering sikret

De fire kvinder bag, har i efteråret udformet koncepter og workshops, en onlinelæringsplatform til egne forløb, men også til deres kunders kurser eller workshops i form af et “privat label” produkt, som selvfølgelig hedder “REDlabel”. Her får kunderne mulighed for at skabe deres eget læringsunivers. Den idé, har de allerede fået verificeret, med godkendelse af en ansøgning om midler fra Omstillingspuljen, hvor RED Lab Experience er blandt de 230 virksomheder, som får tildelt midler ud af 763 ansøgere.

Jane Houlind Ulsøe forklarer: ”Det at få kapital ind i virksomhed så tidligt, gør så meget godt for en virksomhed. Vi synes jo selv, vi har et produkt, som kan hjælpe alle dem, der ikke ser sig selv arbejde med det digitale univers – men det kan alle og vi kan lære dem det. Det handler i bund og grund om, at få opbygget en selvsikkerhed omkring det, og vi håber, at kunne hjælpe rigtig mange med netop det.”

Bag virksomheden er de fire Co-Founders; Den erfarne iværksætter Majbritt Sandberg, som står bag blandt andet Koncept Kompagniet og PlayMyDay og i øjeblikket er formand for MPI Scandinavia; Anne Seeberg, bestyrelsesmedlem i MPI Scandinavia og selvstændig og iværksættersøstrene Nanna Ulsøe og Jane Houlind Ulsøe.

 

Mere information, kontakt: 

Anne Seeberg, anne@redlabexperience.com, mobil: 6052 5162

www.redlabexperience.com