fbpx

Presse & Nyheder

Header Red Lab

Startupvirksomhed vil uddanne fremtidens mødeprofessionelle

Virksomheden RED Lab Experience vil hjælpe møde- og konferencesteder og deres kunder, med at blive klar til den nye digitale virkelighed. Målet er en professionalisering og digitalisering af det danske mødemarked. De har allerede nu, sikret sig midler fra omstillingspuljen. 

REDlab team

Bag om RED Lab Experience

Et Red Lab samler en verden af læring i en oplevelse, som giver dig mulighed for at skabe dine egne mødeoplevelser i både det fysiske og virtuelle rum.

Vi brænder for at lære andre, hvordan man gentænker events online. Tag et kig på vores hjemmeside og lær mere om REDdigital, REDlearning og REDlive.

REDlab mødemaskinrum

Tag med ind i vores REDunivers

I vores eget REDlearning-univers, kan du finde onlineforløb og workshops, som hjælper dig med at udbygge dine kompetencer og giver dig redskaber til at skabe en online mødeoplevelse.

Header Red Lab

Hvis ‘kultur spiser strategi til morgenmad’, spiser Zoom så kulturen til frokost?

Vores mødekultur er udfordret, og det står klart, at vi ikke kommer tilbage til at mødes, som vi har gjort tidligere. Det er tid til at favne forandringen og investere tid og penge i vores online møder. Det er tid til at bringe hyggen, tilliden og sammenholdet tilbage i vores mødelokaler på Zoom og Teams.

Pressekontakt

Anne Seeberg

Mobil: +45 6052 5162

E-mail: anne@redlabexperience.com

Presseinfo: Billeder, logo mv.