fbpx

Om os

Et Red Lab samler en verden af læring i en oplevelse, som giver dig mulighed for at skabe dine egne mødeoplevelser i både det fysiske og virtuelle rum.

Vi brænder for at lære andre, hvordan man gentænker events online. Tag et kig på vores hjemmeside og lær mere om REDdigital, REDlearning og REDlive.

Majbritt-Sandberg-co-founder

Majbritt Sandberg

Progress
Learning
Connecting

Anne Seeberg

Communication
Events
Engagement

Nanna-Ulsøe-Co-founder

Nanna Ulsøe

Ideas
Facilitation
Tech

Jane-Ulsøe-Co-founder

Jane Houlind Ulsøe

Digitalisation
Customisation
Branding

Bag om RED Lab Experience

Let´s face it. Læring og vidensdeling er ikke ligefrem det, der bringer smil frem på deltagere til konferencer og workshops. I takt med vores måde at kommunikere og interagere med hinanden i vores hverdag, har ændret sig, er vores forventning til en workshops og konferenceseminar en anden. Det er her historien om RED Lab Experience starter.

RED. Da Majbritt i 2018 fik til opgave at gen-tænke måden vi lærer, deler viden og bliver inspireret på, blev det med overskriften “Relations – Experience – Design”.

LAB. Det er atmosfæren og rummet, hvor alting ikke har et facit. Men derimod kan der bygges på hinandens ideer og der er plads til nye.

Teamet. Vi er helt enkelt, som en bunke legoklodser med forskellige farver. Du kan sætte 2 af os sammen og du har et super fundament – men når alle 4 er på plads med vores forskelligheder inden for events, digitale redskaber, tech og facilitering, giver det “vinger” – indrømmet vi kan godt lide at flyve – både højt og hurtigt – men vi har styr på både retning og detaljerne i maskinrummet.

Velkommen til RED Lab Experience

RED Lab Experience

SOHO 

København K

hello@redlabexperience.com

+45 40 40 40 28

By Koncept Kompagniet 

CVR. 17 95 26 92